O nama

city fitnes beograd

Aktivirajte se i postignite svoj maksimum!

CITY FITNESS CLUB je osnovan 2008. godine, nalazi se u samom centru grada i u preko 200m2 čistog, svetlog i provetrenog prostora za vežbanje pruža neograničene mogućnosti za vaš napredak. Čine ga prijemni deo, muška i ženska svlačionica sa tuš kabinom i ormarićima za garderobu, soba za pilates i centralna prostorija za trening na dva nivoa. Stručni treneri posvećeni su samo Vama i Vašim potrebama.

Teretanu i fitness centar CITY FITNESS CLUB su oformili stručnjaci, entuzijasti i zaljubljenici u trening. Nastali smo da bi ugodili Vašim željama.
U našem klubu možete vežbati na vrhunskim spravama renomiranog proizvođača sportske opreme PANATTA.

Cilj ovog italijanskog brand-name proizvodjača fitness opreme je da se prepoznaju sistemi koji će poboljšati mobilnost kroz proučavanje i razvoj novih rešenja i tehničkih detalja. PANATTA obraća maksimalnu pažnju na biomehaničke komponente i kvalitet kretanja. Sa stilom i emocijama, kroz revolucionarne ideje, PANATTA u svoje proizvode uključuje fitnes iskustva sticana godinama u celom svetu.

Osim sprava za body building, CITY FITNESS CLUB poseduje i profesionalni kardio program (najkvalitetnije LIFE FITNESS trake i bicikle), kao i širok raspon slobodnih tegova.

CITY FITNESS CLUB ima pristupačne cene a nudi i druge povoljnosti za studente, korporativna i grupna članstva...
Postanite naš član i uživajte u napretku Vašeg duha i tela. CITY FITNESS CLUB Vam obezbeđuje čist i prostran ambijent i odličnu atmosferu a kvalitetno druženje se podrazumeva!