Untitled

NAŠI PAKETI

$$

Samostalno vežbanje

Podrazumeva samostalno vežbanje, kreiranje inicijalnog programa treninga i pružanje osnovnih informacija o ishrani. U našem klubu svaki član uvek zna šta da radi i to na najbolji način, jer u svakom trenutku je prisutan trener u smeni koji može pružiti osnovne informacije o izvođenju vežbe.

$$

Kardio treninzi

Kardio liniju City Fitness klubova čini najkvalitetnija oprema renomiranih svetskih proizvođača sportske opreme Life Fitness, Technogym, Panatta, Cybex.Samo u našim klubovima imate mogućnost zakazivanja cardio opreme telefonom ili lično, time ćete biti sigurni da imate rezervisanu traku ili neku drugu cardio spravu bez čekanja.

$$

Vođeni treninzi

Vođeni treninzi su popularan način vežbanja u malim grupama (2-6) sa trenerom. Predstavljaju odličan odnos cene i kvaliteta koji dobijate. Trener vođenih treninga će Vam napraviti program vežbanja, dati Vam uputstva o načinu ishrane i pokazaće Vam kako pravilno da izvodite određene vežbe koje se nalaze u programu koji ste dobili, a na Vama je da date sve od sebe. Ovo je idealan paket za početnike, rekreativce, ljude koji su zadovoljni svojim zdravstvenim statusom i fizičkim izgledom i koji hoće to da održavaju uz nadzor stručnjaka. Kroz ovaj paket možete redukovati telesnu masu, korigovati telesne deformitete, raditi na kondicionoj pripremi i raditi na hipertrofiji mišića. Vaše je da se prijavite za vođene treninge telefonom ili lično, a ostalo je naša briga.

$$

Personalni treninzi

Vaš lični trener Vam na osnovu odrađenih testova funkcionalnih i motoričkih sposobnosti i u zavisnosti od Vašeg zdravstvenog stanja planira i programira trenažni proces i način ishrane u zavisnosti od cilja treninga. Treninzi se održavaju “1 na 1” sa trenerom, fokusirani su potpuno na Vaše fitness zahteve i prilagođavaju se Vašem vremenu. Motivacija, način izvođenja vežbi i plan ishrane su zadaci koje naši treneri sa višegodišnjim iskustvom lako ostvaruju u saradnji sa vežbačem.

Cene se formiraju u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva. Molimo Vas pozovite nas i informišite se.

$$

Studentski paket

U City Fitness klubovima studenti imaju poseban popust tokom cele godine na celodnevni paket samostalnog vežbanja (radnim danima od 7 do 22h i vikendom od 10 do 18h). Paket obuhvata samostalno vežbanje i kardio, uz savete trenera, bez ograničenja broja termina. Molimo Vas da pri učlanjenju ponesete važeći Index.