Untitled

Milan Zarić

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Milan je diplomirao na akademskim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesor sporta. Postdiplomske studije nastavio na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, stekavši zvanje master profesor sporta i fizičkog vaspitanja odbranivši master rad na temu: “FIZIČKA AKTIVNOST I KONTROLISANA ISHRANA U PREVENCIJI I REDUKCIJI GOJAZNOSTI” čime se specijalizovao za programe redukcije telesne mase, odnosno mršavljenja.
Od 2005. godine radi kao trener u više fitnes klubova u gradu gde je u praktičnom radu sa rekreativcima i sportistima stekao iskustvo u programiranju i praćenju treninga. Stručni saradnik časopisa Lepota&Zdravlje, Mens Health kao i internet portala B92 za tekstove iz oblasti fitness-a.
Po odluci nacionalnog Saveza za rekreaciju i fitness Srbije proglašen za najboljeg fitness trenera u Srbiji za 2014. godinu.

Milan je suvlasnik City Fitness klubova u kojima radi kao personalni trener.

www.licnitrener.com

DR Ivan Zarić

Doktor nauka iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta

Ivan je diplomirao i doktorirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja (DIF) Univerziteta u Beogradu.
Uspešno sprovodi proces kondicione pripreme sportista, rehabilitaciju nakon operacije ACL, korekciju telesnih deformiteta (lordoza, skolioza, kifoza, krilaste lopatice, ravna stopala, X i O noge), redukciju telesne mase (za četiri meseca trenažnog procesa klijenti su gubili i po 30kg).
Detaljno planira i programira trenažni proces primenom najnovijih dostignuća sportske nauke. Trenažni proces sporovodi u saradnji sa fizioterapeutom, lekarom i nutricionistom. Sve je usmereno ka postizanju cilja. Čitava mašinerija radi na tome da se sportista/rekreativac iz nekog inicijalnog stanja dovede u pretpostavljeno finalno stanje.
Imajući u vidu da radi sa ljudima i da svaka greška može dovesti do kobnih posledica, poslu prilazi krajnje profesionalno.
Od klijenata očekuje poverenje, rad, disciplinu, a sve ostalo je na njemu.

Ivan je suvlasnik City Fitness klubova u kojima radi kao personalni trener.

www.ivanzaric.com

Nemanja Jovićević

Diplomirani kondicioni trener

Nemanja je bio povremeni reprezentativac košarkaške reprezentacije Srbije i igrač KK Crvena Zvezda. Završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na smeru kondicija. Iskustvo stečeno u radu sa najboljim košarkaškim trenerima koristi u radu sa sportistima, a na polju fitnesa se najviše fokusirao na programe redukcije telesne težine i hipertrofije.
Višegodišnji trener u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji KKŽ Crvena Zvezda, BAL(Basketball Academie Limburg- Holland), angažovan je i u radu sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije.
U City Fitness klubu radi od 2009. godine kao personalni trener.

Tatjana Matijević

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Tatjana je dugi niz godina trenirala gimnastiku u svom rodnom gradu. Završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu i stekla zvanje diplomiranog profesora fizičkog vaspitanja, i master studije na istom fakultetu. Radila je godinu dana kao instruktor na fit step spravama i usavršila rad na vibro platformama. Radi i kao trener dece u gimnastičkom klubu. Želi da motivise svoje vežbače da im fizička aktivnost i zdrav način život budu svakodnevnica.

U City Fitness Club-u radi od 2015. godine kao trener u smeni, trener vođenih i individualnih treninga.

Draško Obradović

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Draško je diplomirao na akademskim studijama Fakulteta za sport i turizam, TIMS, Novi Sad gde je stekao zvanje profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Postdiplomske studije takodje nastavlja na Fakultetu za sport i turizam gde stice zvanje master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Uporedo završava i osnovne strukovne studije na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj skoli, Beograd gde stice zvanje sportski trener u fudbalu.

Od 2008. godine uporedo radi kako sa rekreativcima tako i sa sportistima. Poslednjih godina aktivno učestvuje u radu sa gojaznim osobama gde su rezultati njegov rada veoma zapaženi.

Dugogodišnji je trener u City Fitness klubu gde radi kao trener individualnih i vođenih treninga.

 Stefan Maoduš

Stefan je student na Fakultetu za Sport i fizičko vaspitanje u Beogradu.

Završio je za Personalnog instruktora demonstratora i operativnog trenera u personalnom fitnesu. Dugo godina se bavi fitnessom i radi na usavršavanju svojih znanja.
Od jula 2016. godine je zaposlen u City Fitness klubu kao trener u smeni i trener vođenih i personalnih treninga.

Milorad Nikolić

Milorad je završio Wellness Akademiju Peđa Filipović-Manuelni terapeut-Maser.

Od 2008. aktivan je igrač malog fudbala. Svoja prva znanja u oblasti fitnessa stiče 2011 godine, da bi od 2016. nastavio svoj rad i učenje u City Fitness klubu. Spreman da uvek pomogne i podeli svoja iskustva i ljubav prema čoveku i okolini.
Njegova poruka svima: “Dobrota se ne može vratiti jer se i ne daje. Dobri ljudi su dobri zbog sebe a ne zbog drugih.”

Marija Mrlješ

Marija je student Visoke sportske i zdravstvene škole, smer fizioterapeut. Igrala je rukomet 7 godina, a u protekle 2 godine se bavi isključivo fitnesom. Poseduje veliku ljubav prema fitnesu i zdravom načinu života i to je upravo ono što želi da prenese na druge.
Ima odlične komunikacione sposobnosti stečene kroz učenje, pozitivan i optimističan stav, a vežbačima se trudi da na najbolji način prenese svoja znanja stečena kroz školovanje i bavljenje sportom.
U City Fitness klubovima radi kao trener u smeni.

Mladen Veličković

Mladen je apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, stukovne studije  smer kondicija.
13 godina se aktivno bavio košarkom. Svakodnevno usavršava znanje iz oblasti sportskog treninga, kako sa sportistima tako i sa rekreativcima.
Iskustvo rada sa klijentima i njihovom programiranju treninga stiče odmah po završetku pohadjanja nastave na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Kao trener u fitness centrima radi od 2017. godine.
Svoje treninge bazira na: mišićnoj hipertrofiji (povećanje mišićnog tonusa), vežbama za povećanje funkcionlane snage, kondiciji, redukciji telesnih masti i korektivnim vežbama (korekcija telesnih deformiteta), u zavisnosti od želja i potreba klijenata.
U City Fitness klubu radi od januara 2018. godine kao trener u smeni, trener vođenih i individualnih treninga.

Nikola Krgić

Nikola je apsolvent Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Nakon prve godine studija se usmerio ka stručnom usavršavanju iz oblasti rekreacije i fitness-a.
Svoje znanje i interesovanje koristi u radu sa rekreativcima i to na polju redukcije telesne mase, povecanje pokretljivosti i funkcionalnosti.
U City fitness klubu je radno angažovan od oktobra 2017.godine, gde radi kao trener vođenih i individualnih treninga.

Savetnik za ishranu
DR Tatjana Mraović, dijetolog

Dr Tatjana Mraović je dugi niz godina posvećena stručnom usavršavanju u oblasti higijene i dijetologije. Specijalizaciju iz higijene završava 2003. godine na Vojnomedicinskoj akademiji, a samo dve godine kasnije brani svoju magistarsku tezu „Uticaj prestanka pijenja kafe na nivo lipida u krvi“. Potom završava subspecijalizaciju i dobija zvanje subspecijaliste iz Ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Od 2008. godine izabrana je u zvanje asistenta na predmetu higijena u okviru Vojnomedicinske akademije, a danas je na završnoj godini doktorskih studija, tematski fokusirana na uticaj gojaznosti na zdravlje ljudi, u okviru Medicinskog fakulteta Univerziteta Odbrane.

Pored stručnog usavršavanja, dr Tatjana Mraović posvećena je radu sa pacijentima i popularizaciji važnosti pravilne, a pre svega, zdrave ishrane u savetovalištu za ishranu Instituta za higijenu Vojnomedicinske akademije. Primarna delatnost joj je rad na dijetološkom savetovanju, ne samo gojaznih, ne samo odraslih, već svih uzrasta kojima je potrebna stručna lekarska pomoć – onih koji su zdravi i žele da pravilnom ishranom sačuvaju svoje zdravlje, ili obolelih koji će pravilnom dijetoterapijom doći do zdravlja.

Autor je više od 80 publikovanih stručnih i naučnih radova, a u cilju popularizacije pravilne ishrane već više od jedne decenije aktivna je u širenju stručne, medicinske reči i znanja iz oblasti ishrane, kroz televizijska gostovanja i pisanje stručnih tekstova za mnoga dnevna, nedeljna i mesečna novinska izdanja, poput DC magazina, Politike, Lepote i zdravlja, Lise, Cice, Blica, Gracije… a od od prvog broja srpskog izdanja magazina za zdravlje i lepotu „Vita“bila je odgovorni stručni savetnik koji organizuje pisanje i lektorisanje svih stručnih medicinskih tekstova.

Kao najveće priznanje u svojoj karijeri, dr Tatjana Mraović ističe postignuto zadovoljstvo i uspehe svojih pacijenata, koji su uvažavanjem njenih stručnih saveta uspeli da redukuju svoju telesnu težinu, da poboljšaju opšte zdravstveno stanje, nauče kako da održe svoj novi izgled i budu zdravi i zadovoljni. Kako ona navodi : „To kako mi izgledamo spolja, i kako se osećamo unutra, je zapravo odraz u ogledalu toga koliko radimo na svom dobrom zdravlju i onoga što smo kroz ishranu uneli u sebe. Svako može da bude zdraviji, lepši i zadovoljniji. Ostaje samo da se izabere najbolji put do cilja.“

Kontakt:
Ass. mr sc med. dr Tatjana Mraović, spec. higijene, dijetolog
Savetovalište za ishranu VMA
Tel: 063 24 20 30
mail: dr.tanjamraovic@gmail.com

Milan Zarić

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Milan je diplomirao na akademskim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesor sporta. Postdiplomske studije nastavio na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, stekavši zvanje master profesor sporta i fizičkog vaspitanja odbranivši master rad na temu: “FIZIČKA AKTIVNOST I KONTROLISANA ISHRANA U PREVENCIJI I REDUKCIJI GOJAZNOSTI” čime se specijalizovao za programe redukcije telesne mase, odnosno mršavljenja.
Od 2005. godine radi kao trener u više fitnes klubova u gradu gde je u praktičnom radu sa rekreativcima i sportistima stekao iskustvo u programiranju i praćenju treninga. Stručni saradnik časopisa Lepota&Zdravlje, Mens Health kao i internet portala B92 za tekstove iz oblasti fitness-a.
Po odluci nacionalnog Saveza za rekreaciju i fitness Srbije proglašen za najboljeg fitness trenera u Srbiji za 2014. godinu.

Milan je suvlasnik City Fitness klubova u kojima radi kao personalni trener.

www.licnitrener.com

DR Ivan Zarić

Doktor nauka iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta

Ivan je diplomirao i doktorirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja (DIF) Univerziteta u Beogradu.
Uspešno sprovodi proces kondicione pripreme sportista, rehabilitaciju nakon operacije ACL, korekciju telesnih deformiteta (lordoza, skolioza, kifoza, krilaste lopatice, ravna stopala, X i O noge), redukciju telesne mase (za četiri meseca trenažnog procesa klijenti su gubili i po 30kg).
Detaljno planira i programira trenažni proces primenom najnovijih dostignuća sportske nauke. Trenažni proces sporovodi u saradnji sa fizioterapeutom, lekarom i nutricionistom. Sve je usmereno ka postizanju cilja. Čitava mašinerija radi na tome da se sportista/rekreativac iz nekog inicijalnog stanja dovede u pretpostavljeno finalno stanje.
Imajući u vidu da radi sa ljudima i da svaka greška može dovesti do kobnih posledica, poslu prilazi krajnje profesionalno.
Od klijenata očekuje poverenje, rad, disciplinu, a sve ostalo je na njemu.
Ivan je suvlasnik City Fitness klubova u kojima radi kao personalni trener.
www.ivanzaric.com

Nemanja Jovićević

Nemanja je bio povremeni reprezentativac košarkaške reprezentacije Srbije i igrač KK Crvena Zvezda. Završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na smeru kondicija. Iskustvo stečeno u radu sa najboljim košarkaškim trenerima koristi u radu sa sportistima, a na polju fitnesa se najviše fokusirao na programe redukcije telesne težine i hipertrofije.
Višegodišnji trener u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji KKŽ Crvena Zvezda, BAL(Basketball Academie Limburg- Holland), angažovan je i u radu sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije.
U City Fitness klubu radi od 2009. godine kao personalni trener.

Tatjana Matijević

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Tatjana je dugi niz godina trenirala gimnastiku u svom rodnom gradu. Završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu i stekla zvanje diplomiranog profesora fizičkog vaspitanja, i master studije na istom fakultetu. Radila je godinu dana kao instruktor na fit step spravama i usavršila rad na vibro platformama. Radi i kao trener dece u gimnastičkom klubu. Želi da motivise svoje vežbače da im fizička aktivnost i zdrav način život budu svakodnevnica.
U City Fitness Club-u radi od 2015. godine kao trener u smeni, trener vođenih i individualnih treninga. 

Draško Obradović

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Draško je diplomirao na akademskim studijama Fakulteta za sport i turizam, TIMS, Novi Sad gde je stekao zvanje profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Postdiplomske studije takodje nastavlja na Fakultetu za sport i turizam gde stice zvanje master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Uporedo završava i osnovne strukovne studije na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj skoli, Beograd gde stice zvanje sportski trener u fudbalu.
Od 2008. godine uporedo radi kako sa rekreativcima tako i sa sportistima. Poslednjih godina aktivno učestvuje u radu sa gojaznim osobama gde su rezultati njegov rada veoma zapaženi.
Dugogodišnji je trener u City Fitness klubu gde radi kao trener individualnih i vođenih treninga.

 Stefan Maoduš

Stefan je student na Fakultetu za Sport i fizičko vaspitanje u Beogradu.
Završio je za Personalnog instruktora demonstratora i operativnog trenera u personalnom fitnesu. Dugo godina se bavi fitnessom i radi na usavršavanju svojih znanja.
Od jula 2016. godine je zaposlen u City Fitness klubu kao trener u smeni i trener vođenih i personalnih treninga.

Milorad Nikolić

Milorad je završio Wellness Akademiju Peđa Filipović-Manuelni terapeut-Maser.
Od 2008. aktivan je igrač malog fudbala. Svoja prva znanja u oblasti fitnessa stiče 2011 godine, da bi od 2016. nastavio svoj rad i učenje u City Fitness klubu. Spreman da uvek pomogne i podeli svoja iskustva i ljubav prema čoveku i okolini. Njegova poruka svima: “Dobrota se ne može vratiti jer se i ne daje. Dobri ljudi su dobri zbog sebe a ne zbog drugih.”

Marija Mrlješ

Marija je student Visoke sportske i zdravstvene škole, smer fizioterapeut. Igrala je rukomet 7 godina, a u protekle 2 godine se bavi isključivo fitnesom. Poseduje veliku ljubav prema fitnesu i zdravom načinu života i to je upravo ono što želi da prenese na druge. Ima odlične komunikacione sposobnosti stečene kroz učenje, pozitivan i optimističan stav, a vežbačima se trudi da na najbolji način prenese svoja znanja stečena kroz školovanje i bavljenje sportom.
U City Fitness klubovima radi kao trener u smeni.

Mladen Veličković

Mladen je apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, stukovne studije  smer kondicija.
13 godina se aktivno bavio košarkom. Svakodnevno usavršava znanje iz oblasti sportskog treninga, kako sa sportistima tako i sa rekreativcima.
Iskustvo rada sa klijentima i njihovom programiranju treninga stiče odmah po završetku pohadjanja nastave na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Kao trener u fitness centrima radi od 2017. godine.
Svoje treninge bazira na: mišićnoj hipertrofiji (povećanje mišićnog tonusa), vežbama za povećanje funkcionlane snage, kondiciji, redukciji telesnih masti i korektivnim vežbama (korekcija telesnih deformiteta), u zavisnosti od želja i potreba klijenata.
U City Fitness klubu radi od januara 2018. godine kao trener u smeni, trener vođenih i individualnih treninga.

Nikola Krgić

Nikola je apsolvent Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Nakon prve godine studija se usmerio ka stručnom usavršavanju iz oblasti rekreacije i fitness-a. Svoje znanje i interesovanje koristi u radu sa rekreativcima i to na polju redukcije telesne mase, povecanje pokretljivosti i funkcionalnosti.
U City fitness klubu je radno angažovan od oktobra 2017.godine, gde radi kao trener vođenih i individualnih treninga.

Savetnik za ishranu
DR Tatjana Mraović, dijetolog

Dr Tatjana Mraović je dugi niz godina posvećena stručnom usavršavanju u oblasti higijene i dijetologije. Specijalizaciju iz higijene završava 2003. godine na Vojnomedicinskoj akademiji, a samo dve godine kasnije brani svoju magistarsku tezu „Uticaj prestanka pijenja kafe na nivo lipida u krvi“. Potom završava subspecijalizaciju i dobija zvanje subspecijaliste iz Ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Od 2008. godine izabrana je u zvanje asistenta na predmetu higijena u okviru Vojnomedicinske akademije, a danas je na završnoj godini doktorskih studija, tematski fokusirana na uticaj gojaznosti na zdravlje ljudi, u okviru Medicinskog fakulteta Univerziteta Odbrane.

Pored stručnog usavršavanja, dr Tatjana Mraović posvećena je radu sa pacijentima i popularizaciji važnosti pravilne, a pre svega, zdrave ishrane u savetovalištu za ishranu Instituta za higijenu Vojnomedicinske akademije. Primarna delatnost joj je rad na dijetološkom savetovanju, ne samo gojaznih, ne samo odraslih, već svih uzrasta kojima je potrebna stručna lekarska pomoć – onih koji su zdravi i žele da pravilnom ishranom sačuvaju svoje zdravlje, ili obolelih koji će pravilnom dijetoterapijom doći do zdravlja.

Autor je više od 80 publikovanih stručnih i naučnih radova, a u cilju popularizacije pravilne ishrane već više od jedne decenije aktivna je u širenju stručne, medicinske reči i znanja iz oblasti ishrane, kroz televizijska gostovanja i pisanje stručnih tekstova za mnoga dnevna, nedeljna i mesečna novinska izdanja, poput DC magazina, Politike, Lepote i zdravlja, Lise, Cice, Blica, Gracije… a od od prvog broja srpskog izdanja magazina za zdravlje i lepotu „Vita“bila je odgovorni stručni savetnik koji organizuje pisanje i lektorisanje svih stručnih medicinskih tekstova.

Kao najveće priznanje u svojoj karijeri, dr Tatjana Mraović ističe postignuto zadovoljstvo i uspehe svojih pacijenata, koji su uvažavanjem njenih stručnih saveta uspeli da redukuju svoju telesnu težinu, da poboljšaju opšte zdravstveno stanje, nauče kako da održe svoj novi izgled i budu zdravi i zadovoljni. Kako ona navodi : „To kako mi izgledamo spolja, i kako se osećamo unutra, je zapravo odraz u ogledalu toga koliko radimo na svom dobrom zdravlju i onoga što smo kroz ishranu uneli u sebe. Svako može da bude zdraviji, lepši i zadovoljniji. Ostaje samo da se izabere najbolji put do cilja.“

Kontakt:
Ass. mr sc med. dr Tatjana Mraović, spec. higijene, dijetolog
Savetovalište za ishranu VMA
Tel: 063 24 20 30
mail: dr.tanjamraovic@gmail.com