CENTAR

Karnegijeva 7

Untitled

KLUBU

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Preko 200m2 svetlog, dobro ventiliranog prostora sa visokim plafonom uključuje veliku centralnu prostoriju za trening na dva nivoa, sobu za istezanje/vežbe u parteru, mušku i žensku svlačionicu sa tuš kabinama i fenovima za kosu i ormariće. Članovima je na raspolaganju korišćenje Nivea proizvoda za ličnu higijenu potpuno besplatno.

Sprave koje možete da koristite su renomiranog italijanskog proizvođača sportske opreme Panatta, a osim sprava za bodybuilding i slobodnih tegova, posedujemo i profesionalni kardio program marke Life Fitness.

Uživajte u samostalnom vežbanju, kardio programu, vođenim i individualnim treninzima. Naši treneri su diplomirani profesori fizičkog vaspitanja i sporta.

Za stalne članove nudimo posebne pogodnost za pakete samostalnog i kardio vežbanja. Ponosni smo članovi FitPass Srbija porodice, uz njihovu karticu možete koristiti teretanu i kardio bez doplate.

Radno vreme
Ponedeljak-petak: od 07-23h
Subota-nedelja: od 10-18h
Dodatne informacije
Telefon: 011/ 3341-659