STUDENTSKI PAKET

U City Fitness klubovima studenti imaju poseban popust tokom cele godine na celodnevni paket samostalnog vežbanja (radnim danima od 7 do 22h i vikendom od 10 do 18h), dakle ne ograničavamo Vas vremenski. Paket obuhvata samostalno vežbanje uz savete trenera u smeni, bez ograničenja broja termina.

Naši klubovi se nalaze u blizini Pravnog, Građevinskog, Arhitektonskog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Saobračajnog, Fona i Fakulteta Političkih nauka pa smo mi često prvi izbor studentima koji žele da treniraju. Molimo Vas da pri učlanjenju ponesete važeći Index.

Karnegijeva 7 - Centar

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Kumodraška 164 - Voždovac

Fitnes klub se nalazi u Kumodraškoj 164, Voždovac, i prostire na preko 500m2 (dva nivoa) sa velikim brojem sprava poznatih svetskih proizvođača Technogym, Cybex, Gym80 itd.

Pogledajte ostale pakete

Odaberite pravi paket za vas, razmišljajući o vašim ciljevima, preferencijama i načinu vežbanja koji vam najviše odgovara. Bilo da želite samostalnost u kreiranju treninga, stručno vođene sesije, intenzivne kardio treninge, ili pak personalizovani pristup, naš klub nudi raznovrsne pakete prilagođene svakoj potrebi i ambiciji.

PERSONALNI TRENINZI

Vaš lični trener Vam na osnovu odrađenih testova funkcionalnih i motoričkih sposobnosti.

SAMOSTALNO VEŽBANJE

Podrazumeva samostalno vežbanje, kreiranje inicijalnog programa treninga.

VOĐENI TRENINZI

Vođeni treninzi su popularan način vežbanja u malim grupama (2-6) sa trenerom.

Besplatni probni trening

Znamo da odabir teretane za vežbanje nije uvek lak proces, zato ti nudimo BESPLATAN prvi probni trening.
Dok si kod nas možeš besplatno koristiti DOVE kozmetiku, a u slučaju bolesti ili putovanja možeš “stopirati” članarinu.

Šta klijenti kažu o nama?