SAMOSTALNO VEŽBANJE

Samostalno vežbanje podrazumeva treniranje bez nadzora trenera, uz mogućnost uvodnog treninga gde Vam kreiramo plan treninga za mesec dana i pružamo osnovnih informacije o ishrani. U našem klubu svaki član uvek zna šta da radi i to na najbolji način, jer u svakom trenutku je prisutan trener u smeni koji može pružiti osnovne informacije o izvođenju vežbe. Naši klubovi poseduju premium opremu najboljih svetskih proizvođača fitnes sprava pa je korišćenje te opreme za one koji treniraju bez trenera veoma jednostavno i praktično.

Karnegijeva 7 - Centar

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Kumodraška 164 - Voždovac

Fitnes klub se nalazi u Kumodraškoj 164, Voždovac, i prostire na preko 500m2 (dva nivoa) sa velikim brojem sprava poznatih svetskih proizvođača Technogym, Cybex, Gym80 itd.

Pogledajte ostale pakete

Odaberite pravi paket za vas, razmišljajući o vašim ciljevima, preferencijama i načinu vežbanja koji vam najviše odgovara. Bilo da želite samostalnost u kreiranju treninga, stručno vođene sesije, intenzivne kardio treninge, ili pak personalizovani pristup, naš klub nudi raznovrsne pakete prilagođene svakoj potrebi i ambiciji.

PERSONALNI TRENINZI

Vaš lični trener Vam na osnovu odrađenih testova funkcionalnih i motoričkih sposobnosti .

VOĐENI TRENINZI

Vođeni treninzi su popularan način vežbanja u malim grupama (2-6) sa trenerom.

STUDENTSKI PAKET

U City Fitness klubovima studenti imaju poseban popust tokom cele godine na celodnevni paket samostalnog vežbanja.

Besplatni probni trening

Znamo da odabir teretane za vežbanje nije uvek lak proces, zato ti nudimo BESPLATAN prvi probni trening.
Dok si kod nas možeš besplatno koristiti DOVE kozmetiku, a u slučaju bolesti ili putovanja možeš “stopirati” članarinu.

Šta klijenti kažu o nama?