NAŠI PAKETI

$$

Samostalno vežbanje

Podrazumeva samostalno vežbanje, kreiranje inicijalnog programa treninga i pružanje osnovnih informacija o ishrani. U našem klubu svaki član uvek zna šta da radi i to na najbolji način, jer u svakom trenutku je prisutan trener u smeni koji može pružiti osnovne informacije o izvođenju vežbe.

Cene se kreću već od 1000 din za devojke, odnosno 1400 din za muškarce.

$$

Kardio treninzi

Kardio liniju City Fitness klubova čini najkvalitetnija oprema renomiranih svetskih proizvođača sportske opreme Life Fitness, Technogym, Panatta, Cybex.Samo u našim klubovima imate mogućnost zakazivanja cardio opreme telefonom ili lično, time ćete biti sigurni da imate rezervisanu traku ili neku drugu cardio spravu bez čekanja.

Cene se kreću već od 1800 din za devojke, odnosno 2200 din za muškarce.

$$

Vođeni treninzi

Vođeni treninzi su popularan način vežbanja u malim grupama (2-5) sa trenerom. Predstavljaju odličan odnos cene i kvaliteta koji dobijate. Trener vođenih treninga će Vam napraviti program vežbanja, dati Vam uputstva o načinu ishrane i pokazaće Vam kako pravilno da izvodite određene vežbe koje se nalaze u programu koji ste dobili, a na Vama je da date sve od sebe. Ovo je idealan paket za početnike, rekreativce, ljude koji su zadovoljni svojim zdravstvenim statusom i fizičkim izgledom i koji hoće to da održavaju uz nadzor stručnjaka. Kroz ovaj paket možete redukovati telesnu masu, korigovati telesne deformitete, raditi na kondicionoj pripremi i raditi na hipertrofiji mišića. Vaše je da se prijavite za vođene treninge telefonom ili lično, a ostalo je naša briga.

Cene se kreću već od 4500 din.

$$

Personalni treninzi

Vaš lični trener Vam na osnovu odrađenih testova funkcionalnih i motoričkih sposobnosti i u zavisnosti od Vašeg zdravstvenog stanja planira i programira trenažni proces i način ishrane u zavisnosti od cilja treninga. Treninzi se održavaju “1 na 1” sa trenerom, fokusirani su potpuno na Vaše fitness zahteve i prilagođavaju se Vašem vremenu. Motivacija, način izvođenja vežbi i plan ishrane su zadaci koje naši treneri sa višegodišnjim iskustvom lako ostvaruju u saradnji sa vežbačem.

Cene se formiraju u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva. Molimo Vas pozovite nas i informišite se.

$$

Studentski paket

U City Fitness klubovima studenti imaju poseban popust tokom cele godine na celodnevni paket samostalnog vežbanja (radnim danima od 7 do 23h i vikendom od 10 do 18h). Paket obuhvata samostalno vežbanje uz savete trenera u smeni i 10 min. kardia po treningu, bez ograničenja broja termina. Molimo Vas da pri učlanjenju ponesete važeći Index.

Za devojke ovaj paket iznosi 1950, a za momke 2400 din.

$$

Grupni treninzi

Grupni fitness programi se održavaju u City Fitness klubu Voždovac, ulica Kumodraška 164. Obezbeđena je velika, prirodno osvetljena sala sa kombinacijom prirodne i air-condition ventilacije, kao i svlačionice sa tuš kabinom, ormarićima i fenovima.