CITY FITNESS CENTAR

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitnes centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Dobro ventiliran prostor sa visokim plafonom uključuje veliku centralnu prostoriju za trening na dva nivoa, sobu za istezanje/vežbe u parteru, mušku i žensku svlačionicu sa tuš kabinama i fenovima za kosu i ormariće. Članovima je na raspolaganju korišćenje Dove proizvoda za ličnu higijenu potpuno besplatno.

Sprave koje možete da koristite su američkog proizvodjača fitnes opreme Precor, a osim mašina za vežbanje i slobodnih tegova, posedujemo i profesionalni kardio program marke Life Fitness.

Uživajte u samostalnom vežbanju, kardio programu, vođenim i individualnim treninzima. Naši treneri su diplomirani profesori fizičkog vaspitanja i sporta.

Za stalne članove nudimo posebne pogodnost za pakete samostalnog i kardio vežbanja. Ponosni smo članovi FitPass Srbija porodice, uz njihovu karticu možete koristiti teretanu i kardio bez doplate.

Karnegijeva 7 - Centar

Kontakt telefon

011/ 3341-659

Email

office@cityfitness.rs

Radno vreme

Ponedeljak - petak: od 07-22h
Subota - nedelja: od 10-18h

Besplatni probni trening

Znamo da odabir teretane za vežbanje nije uvek lak proces, zato ti nudimo BESPLATAN prvi probni trening.
Dok si kod nas možeš besplatno koristiti DOVE kozmetiku, a u slučaju bolesti ili putovanja možeš “stopirati” članarinu.

Moderne sprave

U našem klubu možete vežbati na vrhunskim spravama renomiranih proizvođača sportske opreme

Šta klijenti kažu o nama?

City Fitness partneri

Sa ponosom predstavljamo naše partnere, koji nas podržavaju kroz razne oblike saradnje!