CITY FITNESS CLUB

City Fitness klubovi se nalaze na dve lokacije: Karnegijeva 7 (centar grada, ispod hotela Metropol) i Kumodraška 164, Voždovac. Imamo tradiciju dugu više od 16 godina. Do sada nam je poverenje ukazalo gotovo 100.000 članova, čineći naše klubove boljim i prijatnijim mestima za trening. City Fitness klubove ne čine dobrim samo sprave, već i prijateljski odnos prema klijentima, kao i ljudi koji kod nas treniraju i rade. Imamo pristupačne cene, nudimo posebne povoljnosti za studente, korporativna i grupna članstva, i ponosni smo članovi FitPass Srbija porodice.

Karnegijeva 7 - Centar

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Kumodraška 164 - Voždovac

Fitnes klub se nalazi u Kumodraškoj 164, Voždovac, i prostire na preko 500m2 (dva nivoa) sa velikim brojem sprava poznatih svetskih proizvođača Technogym, Cybex, Gym80 itd.

Besplatni probni trening

Znamo da odabir teretane za vežbanje nije uvek lak proces, zato ti nudimo BESPLATAN prvi probni trening.
Dok si kod nas možeš besplatno koristiti DOVE kozmetiku, a u slučaju bolesti ili putovanja možeš “stopirati” članarinu.

Moderne sprave

U našem klubu možete vežbati na vrhunskim spravama renomiranih proizvođača sportske opreme

Šta klijenti kažu o nama?

City Fitness partneri

Sa ponosom predstavljamo naše partnere, koji nas podržavaju kroz razne oblike saradnje!

City Fitness Aplikacija

Prednost korišćenja aplikacije jeste da možete na lak način da vidite dokle Vam traje članarina, i na koliko si treninga bio/bila. Rezervacije, poruke, rasporede i još mnogo toga. Aplikacija je dostupna za IOS i Android operativne sisteme, potraži je na svom Apple Store-u ili Google Play-u. Aplikacija se zove „City Fitness Belgrade“.