PERSONALNI TRENINZI

Personalni treninzi su najkvalitetniji način treniranja. Prilikom prvom dolaska popunjavate zajedno sa trenerom detaljan upitnik nakon koga Vas očekuju merenja i testiranja na osnosu kojih Vaš trener kreira plan treninga i progam ishrane. Treninzi se održavaju “1 na 1” sa trenerom, fokusirani su potpuno na Vaše fitnes zahteve i prilagođavaju se Vašem vremenu.

Motivacija, način izvođenja vežbi i plan ishrane su zadaci koje naši treneri sa višegodišnjim iskustvom lako ostvaruju u saradnji sa vežbačem. Statistika nam govori da klijenti koji koriste usluge personalnog trenera do svojih ciljeva dolaze i do 3x brže nego oni koji treniraju samostalno.

Cene se formiraju u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva. Molimo Vas pozovite nas i informišite se.

Karnegijeva 7 - Centar

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Kumodraška 164 - Voždovac

Fitnes klub se nalazi u Kumodraškoj 164, Voždovac, i prostire na preko 500m2 (dva nivoa) sa velikim brojem sprava poznatih svetskih proizvođača Technogym, Cybex, Gym80 itd.

Pogledajte ostale pakete

Odaberite pravi paket za vas, razmišljajući o vašim ciljevima, preferencijama i načinu vežbanja koji vam najviše odgovara. Bilo da želite samostalnost u kreiranju treninga, stručno vođene sesije, intenzivne kardio treninge, ili pak personalizovani pristup, naš klub nudi raznovrsne pakete prilagođene svakoj potrebi i ambiciji.

SAMOSTALNO VEŽBANJE

Podrazumeva samostalno vežbanje, kreiranje inicijalnog programa treninga.

VOĐENI TRENINZI

Vođeni treninzi su popularan način vežbanja u malim grupama (2-6) sa trenerom.

STUDENTSKI PAKET

U City Fitness klubovima studenti imaju poseban popust tokom cele godine na celodnevni paket samostalnog vežbanja.

Besplatni probni trening

Znamo da odabir teretane za vežbanje nije uvek lak proces, zato ti nudimo BESPLATAN prvi probni trening.
Dok si kod nas možeš besplatno koristiti DOVE kozmetiku, a u slučaju bolesti ili putovanja možeš “stopirati” članarinu.

Šta klijenti kažu o nama?