VOĐENI TRENINZI

Vođeni treninzi su naš najpopularniji paket vežbanja.Realizuje se u malim grupama (2-6) sa trenerom. Predstavljaju odličan odnos cene i kvaliteta koji dobijate.

Trener vođenih treninga će Vam napraviti program vežbanja, dati Vam uputstva o načinu ishrane i pokazaće Vam kako pravilno da izvodite određene vežbe koje se nalaze u programu koji ste dobili, a na Vama je da date sve od sebe.

Ovo je idealan paket za početnike, rekreativce, ljude koji su zadovoljni svojim zdravstvenim statusom i fizičkim izgledom i koji hoće to da održavaju uz nadzor stručnjaka. Kroz ovaj paket možete redukovati telesnu masu, korigovati telesne deformitete, raditi na kondicionoj pripremi i raditi na hipertrofiji mišića.

Vaše je da se prijavite za vođene treninge telefonom ili lično, a naš posao je da u odnosu na cilj kao i termin kada želite da trenirate Vam dodelimo trenera koji će svaki trening raditi sa Vama i na Vašem cilju.

Karnegijeva 7 - Centar

Nalazimo se u Karnegijevoj 7, neposredno ispod Tašmajdanskog parka. Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.

Kumodraška 164 - Voždovac

Fitnes klub se nalazi u Kumodraškoj 164, Voždovac, i prostire na preko 500m2 (dva nivoa) sa velikim brojem sprava poznatih svetskih proizvođača Technogym, Cybex, Gym80 itd.

Pogledajte ostale pakete

Odaberite pravi paket za vas, razmišljajući o vašim ciljevima, preferencijama i načinu vežbanja koji vam najviše odgovara. Bilo da želite samostalnost u kreiranju treninga, stručno vođene sesije, intenzivne kardio treninge, ili pak personalizovani pristup, naš klub nudi raznovrsne pakete prilagođene svakoj potrebi i ambiciji.

PERSONALNI TRENINZI

Vaš lični trener Vam na osnovu odrađenih testova funkcionalnih i motoričkih sposobnosti .

SAMOSTALNO VEŽBANJE

Podrazumeva samostalno vežbanje, kreiranje inicijalnog programa treninga.

STUDENTSKI PAKET

U City Fitness klubovima studenti imaju poseban popust tokom cele godine na celodnevni paket samostalnog vežbanja.

Besplatni probni trening

Znamo da odabir teretane za vežbanje nije uvek lak proces, zato ti nudimo BESPLATAN prvi probni trening.
Dok si kod nas možeš besplatno koristiti DOVE kozmetiku, a u slučaju bolesti ili putovanja možeš “stopirati” članarinu.

Šta klijenti kažu o nama?